Siparişleriniz 24 Saatte Kargoda Siparişleriniz 24 Saatte Kargoda Siparişleriniz 24 Saatte Kargoda Siparişleriniz 24 Saatte Kargoda

2024 TYT Matematik Denemeleri

Matematikte yüksek başarıya ulaşmak artık daha kolay ve keyifli! TYT Matematik Denemeler ile matematik yeteneklerinizi en üst seviyeye çıkarın.

ÖSYM Tarzında Sorular: TYT matematik sınavında karşınıza çıkacak soruların tamamı, ÖSYM'nin önceki yıllarda sorduğu tarz ve zorluk seviyesine uygun olarak hazırlandı. Bu sayede sınav günü hiçbir sürprizle karşılaşmayacaksınız.

Farklı Zorluk Seviyeleri: Kitap, farklı zorluk seviyelerinde 12 adet çek-kopar denemeden oluşmaktadır.

Uzman Matematik Komisyonu Tarafından Hazırlandı: Sorular, matematikte uzmanlaşmış bir komisyon tarafından özenle hazırlandı. Bu sayede en güncel ve etkili öğrenme materyallerini elde edersiniz.

Hedefiniz TYT Matematik Fullemekse, İşte Çözüm: TYT Matematik Denemeleri, TYT Matematik sorularını fullemek isteyen öğrencilere yönelik olarak tasarlandı. Bu kaynak, sizi hedefinize ulaştıracak en güçlü araçlardan biridir.

TYT Matematik Denemeler ile matematikteki başarınızı zirveye taşıyın. Türkiye'nin en iyisi olmak için şimdi bu kaynağa sahip olun!

Devamını Oku
Trendkitap Fiyatı :
180,00 TL
135,00 TL
%25indirim
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
Benzer Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...