İÇİNDEKİLER
1. GIDA İŞLEME ve KALİTE - Birol SAYGI - Raciye MERAL - Zafer CEYLAN
2. DUYUSAL ANALİZİN ÖNEMİ - Elvan OCAK - Abdullah DEMİRCİ - Zafer CEYLAN
3. BİYOJENİK AMİNLER - Ayşe GÜREL İNANLI
4. OKSİDASYON - Can Okan ALTAN
5. NANOENKAPSÜLASYON VE GIDA UYGULAMALARI - Ayşe GÜREL İNANLI
6. ELEKTROSPİN (Elektro Eğirme-Elektro Döndürme) - Abdullah DEMİRCİ - Zafer CEYLAN - Mustafa Tahsin YILMAZ
7. NANOTOKSİKOLOJİ: KÜÇÜK PARÇACIKLARIN BÜYÜK ETKİLERİ - Mehmet Cengiz KARAİSMAİLOĞLU
8. BİYOSENSÖRLER VE NANOTEKNOLOJİDE BİYOSENSÖR UYGULAMALARI - Mustafa BÜYÜKHARMAN - Ahmet ÜNVERDİ - Hüseyin Bekir YILDIZ