İçindekiler: BÖLÜM 1 Kültür Turları Kapsamında Ziyaretçi Deneyiminde Turist Rehberlerinin Rolü: Pamukkale Bölgesi Örneği BÖLÜM 2 Covid-19 Sonrası Turist Rehberliği Araştırmaları BÖLÜM 3 Covid-19 Pandemisi ve Sağlık Turizmi Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi BÖLÜM 4 Turist Rehberlerinin Destinasyon Yönetimi Kavramına Yaklaşımları: Kelime İlişkilendirme Testi ile Analizi BÖLÜM 5 Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Rehberlerinin Rolü BÖLÜM 6 Ulusal Turist Rehberliği Kongrelerinde Sunulan Bildirilerin 5N1K Perspektifinden İncelenmesi BÖLÜM 7 Yerel Gastronomik Değerlerin Şehrin Marka Değerine Katkısı: Hacı Şerif Örneği
Bu web sitesinde çerez kullanımına izin vermektedir. Web sitesinde gezinmeye devam ederek, bu kullanımı kabul etmiş sayılırsınız. Çerez politikası ve Gizlilik Politikası hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız
Yükleniyor...
Bu site
QukaSoft
profesyonel
e-ticaret
sistemleri ile hazırlanmıştır.