Ateşi canlı tut. Seni kurtaran ateştir, hep böyle derdi. Bana bunu anlatıp durmuştu. Bu sefer, nihayet dinliyordum.
New York Times çoksatan romanı Vahşi Kızlar'ın yazarından yüksek tansiyonlu, şaşırtıcı bir roman: Küle Dönen Bedenler.
Tüm yaşamını annesiyle, onun soğuk ve çarpık sevgisiyle geçiren on yedi yaşındaki Margot, ailesi hakkında hiçbir şey bilmemekten rahatsızdır. Annesinin onu uzak tutmakta ısrar ettiği geçmişinin peşine düştüğündeyse ilk durağı bir telefon numarası olur. Bu numarayla sadece geçmişin kapısını aralamakla kalmaz, ailesinin ve çevresindekilerin kaderinde bizzat başrol oynamaya başlar.
Tekerrür eden tarihin ve jenerasyonlar arası travmanın içinde sıkışan Margot, ailesinin ve aidiyet duygusunun bir lanetten ibaret olduğunu keşfeder. Cevaplanması gereken onlarca sorudan biri, Margot'nun zihninde yankılanır durur: En sevilenin en zehirli olduğu yere nasıl "ev" denir?
"Çılgınca, tüyler ürperten bir hikâye. Kâbuslarınızı tüm gece canlı tutacak cinsten."
-Melissa Albert, New York Times çoksatan yazarı
"Harikaydı. Rory Power yine yapacağını yapmış! Küle Dönen Bedenler bir başyapıt, inanılmaz. Tıpkı hikâyedeki ürkütücü mısır tarlaları gibi, dolambaçlı ve labirentlerle dolu bu gizem sizi sessizce saracak."
-Holly Jackson, New York Times çoksatan yazarı
"Tarım, ileri derece genetik ve karakterler arası karmaşa gibi konuların kan dondurucu karışımıyla Rory Power, hayatta birbirinden alakasız şeylerin korkunç şekilde bir araya gelebileceğini hatırlatıyor bizlere."
-Nic Stone, New York Times çoksatan yazarı