Gastronomiye gönül veren ve ağzının tadını bilenler için...
"Aşçılık renkli ve serüvenlerle örülmüş bir yol. Köstebek yuvası gibi mutfaklarda, herkesin tatil yaptığı zaman dilimlerinde, bıçak kesikleri ve yanıklarla dolu ellerle uzun saatler boyunca çalışmayı seçmenin sadece bir sebebi olabilir, o da aşçılığa duyulan "aşk".
"İnsanın kanına bir kez girdiğinde kolay kolay çıkmayacak bir tutkudur bu. Bu kitapta ilk restoranım ve göz nurum olan Mimolett'in hikâyesini, felsefesini ve yemeklerini dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.
"Gastronomiye gönül vermiş, ağzının tadını bilen, yemek yemekten zevk alan, bu zorlu mesleği seçen veya seçmeyi düşünen herkese ışık tutması dileğiyle..."
- Murat Bozok