Siparişleriniz 24 Saatte Kargoda Siparişleriniz 24 Saatte Kargoda Siparişleriniz 24 Saatte Kargoda Siparişleriniz 24 Saatte Kargoda

Osmanlı Meyveli Et Yemekleri

Uzun Bir Tarihsel Kökten Beslenerek Gelişen Osmanlı Mutfağı Zengin Bır Çeşitliliğe Sahip. Osmanlı Mutfağında Birçok Lezzet, Yemeklerde Bir Arada Bulunmakta. Meyveli Et Yemekleri, Söz Konusu Lezzet Çeşitliliğinin Dikkat Çekici Örneklerinden. Nitekım Ayva, Erik, Kavun, Kayısı ve Üzüm Gibi Birçok Meyve Et Yemeklerinde Sıklıkla kullanılmış.
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri Kitabı Hem Bizzat deneyimleyebilmeniz Hem De Gelecek Kuşaklara Aktarabilmeniz Adına, Unutulmaya Yüz Tutmuş Seçili Tarifleri Sizlere Sunan Bir Eser. Kitap Hulviye-ferhane Aşı'ndan Hubeyşiye'ye,
Stofato Kum-makaronya'dan Erik Dolması'na, Hünkâr Pilavı'ndan Curcaniye'ye Kadar Birçok Meyveli Et Yemeği Tarifini ve Besin Değerini, Kültürel ve Tarihî Bilgilerle Birlikte Sunmakta. Alanında Uzman Akademisyenler ve
Araştırmacılar Tarafından Hazırlanan Bu Kitap, Osmanlı Meyveli Et Yemeklerinin Günümüze Kazandırılması Bakımından Hem Teorik Hem de pratik Katkılar Ortaya Koymakta

Devamını Oku
Trendkitap Fiyatı :
420,00 TL
336,00 TL
%20indirim
Havale/EFT ile 329,28 TL
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
Benzer Ürünler
Yükleniyor...