Restoranların arka kapılarında bambaşka bir dünya var. Bu
dünyayı yönetmek kolay değil. Güç savaşları, sıcak,
kalabalık ve gergin ortamlar ve her şart altında yetişmesi
gereken siparişler...
"Tezgâhı bilen mutfağı bilir" iddiasıyla Fırat Siriş, işinizin en zor anında ayakta
kalma tüyolarını veriyor.
"Mutfaklar sert ortamlardır ve sert karakterler yetiştirir" diyen başarılı şef, yirmi
beş yıllık kariyerinde geçtiği yolları, mesleğin bilinmeyen yanlarını,
restoranların arka kapılarının açıldığı sıra dışı dünyaları anlatıyor.
İyi bir tabak uğruna verilen savaşlar, şeflerin mücadele dolu dünyası, yeni
lezzetler ve eski dengeler...
Bu kitap mutfak dünyası üzerinden kurgulanmış bir başarı ve kişisel gelişim
anlatımı. Aynı zamanda sektörle ilgili bilgilenmek isteyenler için önemli bir
kaynak.