Bölüm 1 Küresel İklim Değişikliğinde Sürdürülebilir Yem Bitkileri
/ Figen KIRKPINAR, Zümrüt AÇIKGÖZ
Bölüm 2 Hayvan Sağlığında Mikrobiyota ve İşlevi
/ Nisa SİPAHİ, Cansu ÇELİK, A.Ilgın KEKEÇ, Serkan İKİZ
Bölüm 3 Koyun Yetiştiriciliğinde Barındırma Sistemleri ve Önemi
/ Turgay TAŞKIN, Çağrı KANDEMİR
Bölüm 4 Koyunlarda Süt Verim Denetimi ve Önemi
/ Çağrı KANDEMİR, Turgay TAŞKIN
Bölüm 5 Süt İneklerinde Topallığa İlişkin Güncel Genetik Bilgiler
/ Veysel BAY
Bölüm 6 3. Nesil Biyoyakıtların Su Ayakizi
/ F. Özge UYSAL
Bölüm 7 Denizel Kaynaklı Organizma Metabolitlerinin ve Su Ürünleri İşleme Yan Ürünlerinin Kozmetik/Kozmosötik Ürünlerde Kullanımı
/ Gülsün ÖZYURT
Bölüm 8 Balıklarda İletişim
/ Erdal YILMAZ, Yavuz MAZLUM, Aydın DEMİRCİ, Emrah ŞİMŞEK
Bölüm 9 Su Ürünleri İşleme Tesislerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları
/ Yalçın Mete COŞKUN, Ufuk ÇELİK
Bölüm 10 Avrupa Birliği Ortak Balıkçılık Politikası (OBP)
/ Adnan TOKAÇ
Bölüm 11 Pestisit Uygulamalarında Kullanılan Tarım Makinalarında Oluşabilecek Tehlikeler ve Riskler
/ Bircan ALKAN, Gülden ÖZGÜNALTAY ERTUĞRUL
Bölüm 12 Su, Enerji ve Gıda Kaynaklarının İlişkisi ve Sürdürülebilir Tarımdaki Yeri
/ Ömer ERTUĞRUL, Gülden ÖZGÜNALTAY ERTUĞRUL, Adnan DEĞİRMENCİOĞLU